Sydpolen.

Igår pluggade jag hela dagen. Och åkte fram och tillbaka till Södertälje.
Klockan fem över nio gick tåget från mig. De andra hoppade på lite efter. Det var jättemycket folk på tåget, kanske därför att vi var över 50 elever från skolan. Skulle jag tro. Tåget in till stan gick ganska bra. Jag, A, Eb och J satt tillsammans medans T, L, Fn och Fs satt bredvid oss. Vi lyssnade på musik hela resan. När vi kom in till stan tog vi tunnelbana till Centralen och därifrån pendeln till Södertälje. Resan gick ganska bra, vi satt och kommenterade alla mindre orter och liknande. När vi kom fram till Södertälje var det väldans kaos. Vi gick in, vi gick ut, vi samlades klassvis, vi gick in, vi gick ut, vi betalade, vi gick in, vi ställde oss på led inne, på led ute och vi sen komma in. Badet var helt okej, men inte så mycket mer än så. Vi åkte i rutschkanan och var i vågpoolen. Sedan gick vi till motionssimmet och hopptornet. Vi hoppade från treans trampolin. Sedan bubblade vi lite och åt lunch. Där var de så extremt otrevliga.
Sedan bubblade vi lite till. Men efter ett tag stängdes poolen av och man skulle gå upp ur vattnet. Jag och A sätter oss på kanten medans Eb och J tänkte att de kunde ligga kvar i värmen. De gömmer sig bakom en glasvägg, med tjocka, liksom stora rutor som man inte ser rätt igenom. När det är en minut kvar kommer en orangeklädd pingvinvakt som ser ut som en gangster till oss. Han säger:
"Tjejer ni vet väl att glas är genomskinligt" Och går därifrån. Haha!

När vi skulle gå hem från badet så fastnade vi vid en uppfällbar bro. Alla småungar ställde sig framför bomarna och brovakterna skulle retas med oss och fällde inte ner bron. Vi missade därför tåget. Det kom ett strax därefter. Den här resan satt vi också tillsammans med R som var ensam kille från klassen... Resan hem gick segt men okej. Så vid halvfem var vi hemma igen. Skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0