En perfekt gubbe.

Ikväll efter att jag kom hem från stranden där jag var med Eb, H och A så satt vi ute på altanen en stund. Gud så härligt det är. Som vanligt på tisdags sommarkvällarna så är det Morden i Midsomer och det såg vi idag. Jag minns när vi var mindre här hemma och tittade på det. På något sett så fungerade det även fast det egentligen är hemskt och det är det jag gillar. Man slipper se allt brutalt utan istället tänka.

Jaja, hur som helst så åt vi fika till det! Och gissa vad? Jag åt en hel egen skål med svenska, egenodlade jordgubbar! gud så goda, söta, fina och mumsiga (typ samma sak?) de var! Jag fick också jordens systemkamerefotosug så jag sprang efter den i hopp om att få en fin bild på en perfekt gubbe. Men nej, blixten är trasig! Dumma systemkamera! Så nu blir det inga bilder eftersom min lilla kamera har en närgräns på 5 cm.. Funderade ett tag på att prova telet på kameran, för att se om det var det som var felet. Närgränsen. Men lusten försvann och nu ska jag strax krypa till kojs. Imorgon är det jag som är en arbetande tjej. 10.00 börjar jag. Första dagen. Det ska bli roligt!


En bild på La Napoule och marinan i bakgrunden och långt där borta bergen. Ser ni färgen på vattnet. Azur blått. Men så heter det ju också Côte d'Azur. Vi gick ut på en liten pir vid stranden för att få reda på namnet på en gigantisk yacht. Den var verkligen enorm och när jag sökte på den så hittade jag att den var 133 meter lång och ägs av en minister från Qatar. Snacka om rik människa. I alla fall så var det super fint på piren, om än lite väl läskigt med stenarna som låg där.
Oredigerad.

This is Holiday.

Jag tänkte berätta lite om min Frankrike resa i korta drag. Så, enjoy!


Så vi flög iväg den 14e juni, tidigt på morgonen. Och det där är inte vi då. Utan Alperna, och lägg märke till planet jag lyckades fånga på bild, under oss. Dålig kvalité tyvärr.


Här är då en nattbild på huset vi bor i. Det ser ganska härligt ut, eller hur?


Nästan varje dag åkte vi till en strand. Här jag och min syster.


J kom ner till oss och vi åkte till Cannes samma dag. Det regnade dock den dagen.

Vi åkte även till sandstränderna för att bada.

Slutligen en underbar utsiktsbild på en by. Vi bor runt hörnet. Skulle tro att den där byn heter Miramar, eller möjligtvis Anthéor.

Så, det var resan i korta drag. Väldigt korta drag. Det finns ungefär 425 andra bilder att visa. Men så blir det inte.
Alla bilder är oredigerade.


När du tror dig veta vad som händer, då tänker du bara på det som skulle kunna ske.

Under tiden nu, efter skolan slutat, och även innan har jag oroat mig för gymnasiet. Sådär alldeles onödigt eftersom jag vet att det kommer gå bra, men ändå. Jag har tänkt på det 100 gånger och allt som kan hända. Hur fel det kan bli. Men problemet är egentligen inte allt som skulle kunna hända. Utan allt det som händer. För eftersom man vet att det säkerligen kommer bli bra - det som händer. Så måste man tänka på det som kan hända.
Tillexempel, du ska åka flygplan. Då tänker du inte på det du säkert vet kommer hända. Att du kommer sitta där och lyssna på musik. Att du kommer fram. Utan du tänker på det som skulle kunna hända. Att planet kraschar, störtar, brinner, ja inte vet jag. Det är just det som är problemet. Det som kan hända.

För även fast det känns som om det är bara dåliga saker som kan hända, så är det fler bra som också kan hända. Planet kan vara för tidigt. Du kan bli förflyttad till första klass. Men det tänker man inte på. Utan oro är att tänka på det dåliga som kan hända, medan du vet vad som kommer hända. Och jag tror det är först man inser skillnaden mellan vad som händer och vad som kan hända som det släpper. Kanske inte helt. Men om jag ser på min första dag i skolan föreställer jag mig att jag ramlar, säger fel, ja att allt går snett. Men när jag tänker på vad som säkert händer så är det att jag kommer dit, tittar mig omkring och går därifrån med en stor lättnad. Inte något annat. Och därimellan sitter oron. Att veta vad händer och istället oroa sig för allt det som kanske kan hända. För det är då det blir verkligt. Allt är fel och brister. Men utan felen och bristerna skulle lyckan inte vara så stor. Glädjen. Och om oron spökar för mig just nu, vet jag ändå, långt där inne att glädjen kommer ta över och oron för vad som kan hända kommer försvinna.


Jetlag?

Jag måste ha en jetlag som inte finns. För efter att ha sömnbrist så borde man sova, tyckte jag. Igår, efter Beck somnade jag som en sten och tog förgivet att jag skulle sova till sent idag. Men sju vaknade jag och började stöka runt i rummet. Sju, liksom. Vad är det för fel?

Igår var det jättemysigt vid badet och ganska varmt för att vara i Sverige. Så vi låg  i ett bra tag! Och så fick jag två mysiga promenader på vägen dit och hem. Det är så härligt att gå klädd i tunna kläder och känna kvällsolen mot ansiktet! Jaja, hur som helst så måste jag ta bättre saker för mig nu. Bland annat skicka bilderna till J från resan. Sedan ska jag berätta lite mer, men först bilder, sedan.. solen kanske?

Johanna är hemma!

Jag är hemma från Frankrike!

Innan jag åker till stranden för att träffa mina vänner så kan jag bara säga att vi har haft en underbar semester. Det har varit plus 30 grader varje dag och vi har badat samt solat nästan hela tiden. Det har varit jätteskönt! Jessika kom även ner en vecka, och vi flög hem tillsammans idag.
Det känns ganska bra att lämna regnet för solen och komma tillbaka till solen.

Jag har tagit överdrivet mycket bilder, som jag ej hunnit ladda in på datorn än, då det är en cirka 3-400 bilder och det jag gjort idag är bara att ta det lugnt och tvätta. Min familj är på vift så nu ska jag också ha kul! Undra sa flundra hur varmt det är i vattnet här hemma då. Vingt-trois, 23, var det på kust sträckan där vi var. Men där är det öppet hav så vid stränderna är det nog varmare.

I LOVE FRANCE!

France, here I come!

Vet inte om det är sent eller tidigt nu. Men jag har i alla fall sovit några timmar.

Alla som flugit så här tidigt, (oj nu blev det visst tidigt), vet hur konstig känslan är att vakna upp av alarmet och vara pigg. Det är aldrig så att man är trött, utan ögonen och hjärnan är pigga. Så jag har tagit en dusch och varit vaken sedan fyra och inte ens en snooze på tio minuter var bra för mig. Jag låg och väntade på att alarmet skulle ringa igen. När det gjorde det steg jag upp!

Kan inte fatta att om tolv timmar är jag i Frankrike, sitter kanske ute vid poolen och steker i solen! Då har vi i och för sig varit framme i flera många timar, men ändå. Längtar! Älskar också huset vi bor i, "vårt" hus där man hittar allt. Och poolen, den går inte av för hackor!

Jag är konstigt hungrig. Ska göra magen glad nu. Ha det bäst!

Nu åker jag!

Jag ville bara säga att det var jätte kul hos Eb i helgen. Idag har jag bara packat och städat typ.

Imorgon, kvart över fem bär det av till Frankrike! Så ha det toppen här hemma. På mig väntar solen och en blå pool! Trevligt eller hur?


Att sluta skolan kan vara bra ibland.

Jag tjänade verkligen på att sluta skolan. Så mycket paket som jag fick idag, det hade jag inte förväntat mig. Det allra roligaste var nog att jag fick Photoshop! Ett alldeles eget PS som jag nu kan leka massor med!
Sedan fick jag även en massa pengar och ett jättefint silver armband.

Jag blev jätteglad över alla fina paket som mina släktingar gav till mig. Så nu är jag rik kan jag tala om. Plus att jag fick 200 kronor på bio som pris för mina betyg.

I alla fall så ska jag till Eb ikväll och fira. Fira, kanske är fel ord. Men vi ska fira att skolan äntligen är slut och sörja lite över att det var de sista dagarna tillsammans. Men det ska bli jättekul!

Frankrike på söndag också!

Skolavslutningen.

"Sometimes all you want it is to end, but once you are there, all you wish for it is to continue."

Precis så känner jag nu. Som jag grät när vi gick runt i skolan.
I alla fall så började skolavslutningen med att vi satt i matsalen och lyssnade till uppträdanden och sånt. Sedan delades pris ut! Jag fick pris för skolans bästa betyg tillsammans med en annan tjej. Även några andra, bland andra Em, Eb och A fick också pris för snubblande nära bästa betyg. Sedan gick vi till klassrummet och där sa vi hejdå. Vi lyssnade till våran mentors ord och sedan var det bara slut. Hela klassen kramades och sa hejdå. Gud så jag kommer sakna er allihopa! Det känns konstigt och ledsamt. Sedan tog vi ett sista varv runt skolan och jag grät ännu mer. Det gick inte bara att stoppa tårarna. Men så får det vara ibland. Och det hände.

Jag kommer sakna allt som varit och alla underbara människor på den här skolan. Många jag aldrig fick chansen att säga hejdå till, men även er som jag gjorde det till. Kommer sakna 9D. Kommer sakna er, allihopa, för tillsammans var vi en bra klass och det känns vemodigt att lämna det nu. Men nu bär det av till nästa äventyr. Och det är med blandade känslor som jag ser fram emot det. Men jag kommer ändå sakna det som var.

Love.

Insane!

Igår var vi på Gröna Lund. Det var roligt och vi var mest där för att Mando Diao spelade. Men det var en stor besvikelse. De spelade två låtar och publiken bara stod där och gjorde ingenting. Så vi åkte karuseller istället. Jag har alltid varit den som varit halvrädd för karusellerna. Inte överdrivet rädd, men inte modig heller. Men igår, då åkte jag Insane och gud så rolig den var!
Men samtidigt läskig eftersom man åkte upp och ner emot vattnet men det var galet roligt och jag var inte alls rädd efteråt. Så det var jag och Em det.

Sedan åkte vi hem. Nu ska vi åka till skolan snart!

Nu slutar vi.

Idag slutar jag nian. Det betyder att skolan, grundskolan, är slut. I fyra år har jag gått i den här skolan, varje evig veckodag, förutom lov. Jag har plågat mig själv genom alla jobbiga ämnen, jag har tvingats gått upp varje morgon bara för att kämpa mer. Men ändå har jag trivts i skolan. Jag har utan större ansträning fått tillbringa dagarna med alla mina underbara vänner. Så det är med blandade känslor som jag lämnar den här skolan. Det känns lite tråkigt att veta att det är sista gången jag besöker mitt hemklassrum och ser vissa människor. Men samtidigt känns det skönt att gå vidare, att stänga skolans dörr bakom sig och bara blicka framåt. Men något som bara känns tråkigt är att skiljas från alla vänner. Men vi ska hålla kontaken bäst det går. Och det är jag glad över, för det är ni som fått skolåren bra och gett glada minnen från de här fyra åren. Jag minns fortfarande första dagen tillsammans, ibland som om den var igår, men ibland som om det var en evighet sedan. Den här dagen ska jag inte minnas som sista dagen tillsammans, utan som sista dagen i skolan. Tillsammans.

Det bär mig emot att skriva just nu. Känner hur hemskt det är att sluta, men vet samtidigt att det borde bli bra ändå. Det är vad jag vet, vad jag vill och det jag tror på.
Hejdå nian. Vi ses aldrig mer. Jag kommer inte sakna dig. Men jag kommer ändå tycka det är tråkigt att sluta nu. Men man ska sluta när det är som bäst, eller hur? Och därför kommer jag minnas dig som något bra. Och inte som slutet på något roligt. Kanske mer som början på något bra.

Balen!

Balen igår var jätterolig. Vi började att mingla runt lite innan vi satte oss vid bordet. Jag hade tur med bordsplaceringen också. Sedan så höll lärare tal och vi åt god mat, för att vara från skolan. Varje klass hade också ett framträdande som de skulle göra. Vi sjöng för T som fyllde år igår.
Efter maten var det dans och vi började med vals. Det var ganska kul, faktiskt. Men vi gick därifrån ganska tidigt.

Alla var jättefina och det var verkligen kul att se alla så fint klädda och fixade. Även killarna hade kostymer på sig. Rummet var verkligen uppdelat i svart och färgglatt. Så vi hade en jättekul kväll och det kändes lite motigt att vi ska lämna allt nu. Men ändå. Balen var i alla fall lyckad.  
Så här såg jag och mina vänner ut på balen. Visst är alla fina?

Utmaningslek.

Igår var det som sagt bal. På dagen var vi i stan och hade utmaningslek typ. Man skulle gå fram till folk på stan och få dem att göra saker, bland annat hade jag och Eb uppgiften att få fem personer att säga "Tony är den bästa mentorn på skolan". På fem olika språk. Vi lyckades. Sedan var den svåraste att hitta någon som var med vid "Slaget om almarna". Vi lyckades och han blev imponerad. Sen fotade vi en glass, en diplomatbil, en älg, ja lite allt möjligt. Roligt var det, och vi, mitt lag vann, vi hade krigsmålning i ansiktet och åt på Sandy's.


På eftermiddagen fixade jag mig. Ska berätta om balen också. Men nu ska jag möta F!

Knäppt, knäppt.

Det blir ingen löpning imorgon, suck. Mitt ben har fastnat sådär som det gör ibland. Gud vad jobbigt. Det känns jätteäckligt och jag hoppas att det hoppar upp sig tills imorn. För nu gör det ont också.

Jaja, dags för One Tree Hill. Något avsnitt att somna till sådär. Mysigt!

La France!

Mums, åt nyss en liten bit morotskaka efter träningen. Verkligen rätta takter att äta sött efter träning. Men, ibland måste man unna sig något.

Alltså en helt konstig sak är att jag flyger till Frankrike på söndag. I vanliga fall när vi reser brukar jag gå runt och tänka på det flera veckor innan och veta exakt tid och så. Men den här gången känns det verkligen inte verkligt utan jag har ingen aning om när vi flyger och vad som sker. Helt konstigt. Jag har inte ens börjat tänka på packning än och klädkris kommer det säkert att bli. Herregud, alltså. Men det ska bli himlans rolitg i Frankrike. Jag älskar huset där vi bor och även byn. Stränderna och vattnet är också underbart. Jag ska i alla fall ha underbara två första veckor i Frankrike för att sedan spendera resterande veckor av lovet hemma eller på jobbet. Det kanske blir nåt mer, vi får se. Nu är det bara att hoppas på bra väder i La France!

Gardin-klänning.

Alldeles nyss åt vi middag och nu är jag mätt och belåten. Idag så tränade vi till musikalen, innan lunch sjöng vi och efter repade vi med scenerna. Det är ganska knackigt fortfarande men imorgon måste vi klara detta. Hur som helst så ska jag först vara en revolutionär, en i mängden sådär, och sen så ska jag vara en huvudroll, men jag säger inget utan vi sjunger bara. Då ska jag vara insvept i en gardin, okej, det är en klänning som är gjord för en större person än mig så det ser bara helt fel ut. Jag ska träffa syslöjdsläraren klockan kvart över tio cirkus imorgon så att vi kan fixa med den.

Resten av dagen har jag tittat på Twilight och varit vid datorn samt gjort lite annat smått och gott. Ikväll ska jag träna har jag tänkt. Inte springa idag, orkar inte det, utan det blir styrka idag. Konditionen min är säkert dålig nu, men det får jag träna upp. Egentligen vore det kanske skönt med en runda, men nej. Om jag vaknar tidigt kanske jag springer på morgonen imorn, för jag lär ju inte orka sova så länge ändå. Kanske lite väl överambitiöst, men ändå. Har ju redan drabbats av det värsta, typ, pågrund av löpningen så det vore kanske bättre att leta upp ett spår i skogen att springa.. Jaja, jag ska i alla fall se det Grey's som jag missade förra veckan.

To miss you is the worst pain.

Jag saknar dig. Massor.


Så var det med det.

Jag måste fixa klart bilden lite mer. Den jag har nu är bara tillfällig för jag ville se innan hur det såg ut. Japp, i alla fall och apropå ingenting så har jag haft en bra helg.

I lördags så var jag med J på kvällen. Vi hade det jättemysigt och såg bland annat på film, bakade morotskaka och tog en tripp till centrum. Allt blev lyckat och gott och vi somnade efter midnatt, mätta och trötta. I dag var jag hos El som jag inte träffar speciellt ofta. Vi hade kul som vanligt och pratade om allt mellan himmel och jord. Mötte även F en snabbis för att lämna en skiva till henne.

Nu på kvällen har jag inte gjort mycket. Tagit det lugnt och börjat inse att jag åker till Frankrike på söndag. Herregud. Tiden går lite för fort ibland. Men nu ska jag hjälpa mamma litegranna, sedan måla naglarna. Det behövs.

Klart.

Titta, mitt designprojekt är klart. Det blev inte riktigt så som jag tänkt mig. Men det blev ganska fint. Dock får jag inte in bakgrunden som jag ville ha från början, men vitt gillar jag så så får det bli.

Oj, nu ropade mamma att maten var klar. Mums.

Hemligt projekt..

Hela dagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Riktigt skönt har det varit faktiskt.
Jag har tittat lite One Tree Hill bland annat. Sedan har jag hållt på med ett hemligt projekt som är klart ganska snart. Gud så bäst jag är. Haha, skojade. Å andra sidan så får vi se om det blir bra. Nej, nu ska jag inte avslöja för mycket här. Något måste vi se framemot.

Nyss bakade jag en paj. Eller skalet till en citrontårta. Mamma och pappa ska ha gäster här ikväll men jag ska vara med J tror jag. Det vore roligt, i alla fall. Sedan har jag faktiskt varit duktig och klippt gräsmattan också, och det är inte kul kan jag säga. Jag klippte väl halva tror jag. Mamma gjorde resten men det tog fasligt mycket på tid och kraft. Vi har en lite för stor gräsmatta.. Nu ska jag snart duscha tror jag, eller fortsätta med projektet. Vi får se.. Kan säga en sak, jag måste ha systers dator för att fullfölja det.

Ibland vill jag vara där, ibland vill jag inte.

Jag minns en speciell sak som jag faktiskt förknippar med sommaren när jag var liten. Eller precis då innan man visste att man skulle få vara ledig från skolan/dagiset i flera veckor.
Ungefär den här tiden på året, eller alla tider på året, så hämtade min farmor och farfar mig och syster efter dagarna. Vi brukade äta middag där ibland och ofta sprang vi över deras långa gräsmatta som sträcker sig till en väg dold av en häck. Vi brukade stå där och titta på fåglarna som sprang. Men en speciell tid på året tittade vi inte på fåglarna, då tittade vi på studenterna som åkte på flak och sjöng. Vi vinkade till dem från fönstrena och tittade över häcken. Jag minns musiken, glädjen. Jag minns det.

Idag kan man inte se över häcken längre. Det har gått kanske tio år sedan vi senast stod där och tittade. Idag var jag i stan och såg samma sorts människor och bilar. De var precis lika glada som dem från min barndom. Men när jag stod där och tittade på dem idag så insåg jag att det är där jag är om tre år. Det är då det är min tur, och mest av allt skulle jag vilja stå där i min farmor och farfars köksfönster, titta ut över den korta häcken och se glädjen hos dem på bilen. Men mest av allt det andra vill jag vara den som står där och den som har roligt. Men det enda jag kan tänka på är mitt sommarminne av dessa bilar. Jag vet inte varför. Men nu är jag snart där.

Jag är tröttare än tröttast. Klockan är sju. Kvart över.

Igår kväll så somnade jag lite senare än jag tänkt. Var ju dödstrött efter att ha vänt på dygnen. Vardagarna också. Vi såg på OTH igår kväll vilket var väldigt mysigt. Idag vid lunchtid åkte jag och min mamma till stan för att bland annat handla det sista till balen. Och sånt flyt vi hade, det gick toppen, och nu är allt handlat. Det känns skönt för jag orkar inte stressa med det kommande dagar.
Så jag kom hem för inte så länge sedan, åt middag och nu ska jag vila lite tror jag. Är fortfarande sjukligt trött så det får bli en hemmakväll idag fastän min kompis och jag hade planer på att ses. Eller ja, det blev ju inte så. Men vi ska ses på söndag istället!

Så nu ska jag först ta på mig mina mjukisbyxor och sedan sätta mig framför stora tvn med morotskakan jag handlade i stan som inte blev uppäten. Den smulade så enormt mycket att jag lade ner den igen. För jag ville inte se ut som en morotskaka själv när jag satt på tåget. Men nu blir den perfekt!

I'm sick of making plans who's not working out.

Nu har jag hållt på att fixa med den där dumma designen i flera timmar... Det vill sig inte, så nu ger jag upp. Nu ska jag titta på One Tree Hill. Ska köpa några säsonger snart, men det jag ska se nu är lånat av min kompis F.

Jag gick på promenad och mötte henne i regnet. Paraply idén kom jag på några minuter för sent. Så jag blev blöt.

Aja, nu ska jag kila. Trött på designen, men attans att den ska fixas snart alltså! Bytte bild lite snabbt bara, den blev mörk dock. Imorgon blir det nya tag. Då ger jag mig nog bara på färg och inget annat.. Nu försökte jag med bilder överallt. Men det ville sig som sagt inte.

Sommar ska vara sommar, inte vinter.

I morse när jag skulle cykla till skolan så tittade jag ut. Det regnade, blåste och var kallt. Min första tanke var att lägga ner vantarna i väskan, bara i fall att liksom. Så jag tog fram dem men när jag skulle öppna väskan insåg jag faktum. Det är juni. Juni, den fjärde juni. Det går inte att ha vantar en sådan dag. Så dom åkte ur igen och jag cyklade iväg. Såklart var det ett misstag. Vantarna behövde jag verkligen och mina fingrar frös till is och började tappa känseln när jag cyklade dit. I måndags låg jag i bikini i solen, hade shorts i skolan. Idag, sisådär en tre dagar efter, så fryser mina fingrar till is av att vara ute. Jag älskar det svenska vädret. Eller inte.

Idag gjorde vi inte mycket i skolan. Tömde papper från matten, spelade spel på franskan och dansade vals på idrotten. Nu kan jag faktiskt snurra också. Fast hur och om vi ska klara av det där med klackskor vete sjutton alltså. Stapplandes som Bambi. Nej men mina skor är enkla att gå i, men man blir ju så yr av att titta ner hela tiden på fötterna. Jaja. Det ordnar sig alltid.

The world is a small place and wherever you go, someone been there before you.

Igår var det ett internationellt gäng på båten. Det betydde att vi fick prata engelska. Det var väldigt roligt att prata med dem, speciellt engelsmännen och amerikanerna. Lite svårare blev det när en man frågade mig när jag stod i baren om jag pratade franska. Det gör jag ju. Men ändå inte. Så jag och den andra serveringstjejen F pratade engelska hej vilt och även med svenskarna. För det kan man inte hålla reda på, vem som pratade svenska också.
En liten rolig sak var att en man från USA berättade att han var från Minnesota varpå jag säger, där har jag ju varit, han frågar mig vart och jag svarar Minneapolis. Så undrar han varför en svensk turist besöker Minneapolis och jag talar om att en kompis till mig bor i Wisconsin. Han undrar var, och jag svarar. Platsen där hon bor är en liten håla med en stor gata mitt igenom. Det visade sig att på denna lilla plats, mitt ute på den amerikanska landsbygden där min kompis bor har han varit många gånger! Värlen är liten.

Idag har vi inte många lektioner. Dans, har vi, bland annat. Så jag funderar bara på att åka hem och ta det lugnt efter skolan. Jag är enormt dödstrött för tillfället. Det tar på Johannakrafterna att arbeta så som jag gjort den senaste tiden. Men roligt har det definitivt varit!


Bilder från sexan och till nu.

Jag somnade sisådär en tjugo minuter. Det var jätteskönt och jag var inte så överdrivet såsig när jag vaknade heller. Nu är det snart dags för middag men först ska jag ta på mig ett par jeans för som jag är klädd nu kan jag inte gå till jobbet även fastän vi får uniformer där. Alltså vit skjorta och kjol.

Jag fixade även en snabb bild. Känner för förändring och funderar på att skaffa någon form av test stilmall som jag ska fixa i ordning. Men då måste jag säkerthetskopiera stilmallen jag har och så. Imorgon så blir det till att vila så då kan jag sitta och knåpa ihop något litet. Det vore roligt även fast jag känner att det är birst på bilder, har inte så många, eller bara typ massor, men ändå. Kollade nyss, bara för att det var roligt, och jag har 6000 filer ungefär. Exakt 6046 faktiskt. De sträcker sig från sexan och fram till nu. Kan man tänka sig. Så brist på bilder har jag då inte. Men ändå. Ni fattar galoppen.

Middagsdags sedan jobb. Nu är jag laddad till tusen!

This is the time of my life.


"It's been seven hours and fifteen days
since you took your love away
I go out every night and sleep all day
since you took your love away
since you've been gone I can do whatever I want
I can see whoever I choose
I can eat my dinner in a fancy restaurant-but nothing
I said nothing can take away these blues,
'cause nothing compares
nothing compares to you"


Endast mitten bilden är redigerad. Eller jag har fotat med en annan effekt på min nya kamera.

Jobbet!

Igår på jobbet så gick det jättebra. Det var skönt för även den andra tjejen var ny så vi stöttade varandra bra. Jag tror även att mina chefer, roligt det låter, tyckte vi gjorde bra ifrån oss. Av ett bord gick vi, eller snarare jag, 442 kronor i dricks, men eftersom det var på kort så fick vi inga kontanter. Den resterande dricksen var 480 kronor så det var ju roligt. I kväll ska jag också jobba, men då blir det mindre folk! Ungefär hälften av igår så då kan man ge gästerna uppmärksamhet lite mer.

Idag gjorde vi inget speciellt i skolan. Vi såg på film och gjorde några extra lekar typ. Så slutade vi för en timme sedan och nu ska jag lägga mig i soffan och se på DH som jag missade igår. Sedan kanske jag somnar också och det skulle vara bra eftersom vi kom hem vid tolv igår. Idag så kommer båten till kajen vid halv tolv och då skall allt vara klar städat eftersom vi ska släppa av dem någon annanstans, stan tror jag. Så så är det.


Trött.

Jag lyssnar på Stereophonics igen. Kan inte få nog av dem. Älskar deras låtar.
Hur som helst så ska jag sluta att tjata om dem nu. Känns som jag gjort det ett bra tag nu. Haha. Jag har tre låtar av samma i mitt iTunes. Ifall en försvinner.. Man måste ju vara lite smart.

Snart ska jag åka iväg till jobbet. Det ska bli spännande men jag är galet trött och får ta med mig vatten och sånt så att jag klarar mig.. Det känns som att jag kommer somna gott i natt. Fast om man tänker annorlunda så är jag en sådan som alltid blir pigg när det händer saker och det lär det göra nu.

Dagen har varit ohändelserik. Men det var ganska skönt. Känns tråkigt att det är sista dagarna i skolan nu, men samtidigt enormt härligt. SOMMARLOV! Jag längtar!

Music.

Det blev inte duschen direkt. Jag tränade också eftersom det är något jag inte gjort på en evighet känns det som. Så nu blir det att ta tag i det igen. Ska även försöka springa kommande dagar för att se vad benet pallar sig.

Jaja, hur som helst så lyssnade jag också lite på Stereophonics i duschen. Och idag på McD så hörde jag en annan version av Nothing Compares 2 U som för övrigt är en underbar Stereophonics låt. Versionen av den, med en tjej, var inte alls lika bra. Det som jag älskar mest med Stereophnics är deras texter som betyder så mycket för mig. Och det älskar jag.

I'm a working woman.

Idag så var det då dags för skola igen. Sista riktiga måndagen i  den här skolan, dock blev den inte så riktig. Vi hade hemkunskapsprov, gick toppen, sedan hade vi ingen SO så vi gick hem till Em och sedan till Eb för att äta glass respektive lunch. Så när vi kom tillbaks till skolan i värmen hade vi inomhusidrott, vi hade vals. Det var mindre kul, vi dansade tillsammans med den andra klassen. Fast hemskt var dett verkligen inte. Efter idrotten hade vi franska och sedan åkte jag hem med min syster och hennes kompis, vi kastade i oss lite mat och åkte sedan till stranden. Det blåste litegrann där så det blev till att åka hem igen. Då följde Eb och J med mig med Eb's små doggar som jag kallar dem. Vi spelade kort och åt bullar i solen. På kvällen tog vi en promenad och cykeltur till McD där jag åt en morotskaka som faktiskt var god! Det trodde inte jag..

Jahaja, imorgon blir det dåligt väder och jobb. Ska bli kul! Måste sova snart för att orka med morgondagen. Först skola och sedan så ska jag jobba sex timmar. Men man tjänar ju pengar i alla fall! Så det är ju bra.

Jag ska försöka lägga upp lite bilder från helgen, men det känns surt och sitta vid datorn när det är så underbart ute, men det kanske kommer. Vi får se. Nu ska jag i alla fall duscha.. Och så får vi hoppas att det inte blir ett sådant där stort strömavbrott som det blev igår i alla norra förorter här..

RSS 2.0